קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע

סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע
המתכון סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע מוכן בערך 2 שעות ו 50 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי לטיני. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורש מיץ תפוזים, צ'ילי, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. נסו סלט מלון עם צ'ילי ונענע, סביצ'ה סקאלופ, ו סביצ'ה סקאלופ עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
התחל בהערכת הצדפות בחנות הדגים. בדרך כלל אני בודק כל אחד רק כדי לוודא שכולם בכושר מושלם, כלומר לא קרועים, ורעננים עם ריח אוקיינוס מתוק. השלב הבא הוא להסיר את הצד צד שמחבר את צדפה לקליפה שלה; זה לא קשה לפספס; פשוט למשוך אותו עם האצבעות. שמור את הקליפות להגשת הסביצ ' ה. בעזרת סכין חדה פורסים את הצדפות לשניים לאורכם לדיסקים; ככל שהם דקים יותר, כך הם "יתבשלו"מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מכניסים את הצדפות לקערת זכוכית ומתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכניסו את מיצי ההדרים, הגרידה והסוכר לבלנדר ותנו לו מערבולת לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
יוצקים את המרינדה על הצדפות; צריך שיהיה מספיק מיץ כדי לאפשר לצדפות לצוף בחופשיות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 עד 3 שעות, עד שהצדפות אטומות, כלומר מבושלות מהחומצה בפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
בקערה נפרדת שלבו את המלון, הנענע והצ ' ילי; מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מלוןמלון
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להגשה: כף את סביצ ' ה הצדפת לתוך הקליפות עם מעט מיץ הדרים, ומעליו כף מסלט המלונים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
מקשטים כל מנה במעט נענע טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר