קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

סבתא צ'ייס של נניימו ברים

סבתא צ'ייס של נניימו ברים
סבתא צ'ייס של נניימו ברים הוא הר ד' אובר שמשרת 60. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מכלמתכונים דורש פירורי קרקר גרהם, סוכר, חלב וביצה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). ננאימו ברים, ננאימו ברים, ו ננאימו ברים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משמנים צלחת בגודל 9 על 13 אינץ'. כדי להפוך את הקרום, במקום 1/2 כוס חמאה בסיר גדול, להמיס על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הסוכר, אבקת הקקאו ותמצית הווניל עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הביצה עד שהתערובת מתאחדת היטב, ואז מערבבים פנימה פירורי קרקר גרהם ואגוזי מלך. אורזים את התערובת לתחתית תבנית האפייה המוכנה, מחליקים אותה לשכבה אחידה ומקררים עד להתקררות, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
אגוזי מלךאגוזי מלך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מכינים את המילוי: מקציפים יחד את סוכר הקונדיטורים, 1/2 כוס חמאה מרוככת, תערובת פודינג וחלב עד שהמילוי חלק ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תערובת פודינגתערובת פודינג
חמאהחמאה
חלבחלב
4
מורחים את המילוי על הקרום שהתקרר, ומחזירים למקרר למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
לציפוי ממיסים שוקולד עם 2 כפות חמאה על אש נמוכה מאוד, ומערבבים עד שהתערובת חמה (לא חמה) ונשפכת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
6
יוצקים את הציפוי על המילוי שהתקרר, מורחים את הציפוי במידת הצורך בעזרת מרית אופסט או סכין כדי לכסות את הציפוי לחלוטין. מחזירים את המנה למקרר לצינון הציפוי למשך כ-15 דקות. כשהציפוי קריר אך עדיין לא קשה, חותכים לריבועים; מחזירים למקרר לסיום הקירור.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט
לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. הבלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסיאתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפים בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק הלואר.