סהרונים הל
סהרונים הל הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פקאן, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סהרונים, שקדים סהרונים III, ו סהרונים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בתנור תחתון ועליון; מחממים עד 177°. קו 2 bakingsheets עם נייר קלף.
להקציף תחילה 4 מרכיבים בקערה בינונית.
Combine1 / 2 כוס סוכר פקאן במעבד מזון; דופק עד צורות ארוחה גס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה ווניל בקערה בינונית עד שמנת, 2-3 דקות.
להוסיף תערובת אגוז; לנצח כדי להתמזג.
מוסיפים דרייםמרכיבים; להתמזג היטב (הבצק יהיה לח אך עדיין מתפורר).
העברה למשטח עבודה;ללוש כדי ליצור כדור, על 4 סיבובים.
למדוד 1 כף מעוגלת של בצק; forminto כדור, ואז להתגלגל לתוך 1 1/2 " - יומן ארוך.בעדינות לכופף לתוך צורת חצי סהר, pinchingends להתחדד (עוגיות עלול לפצח מעט).חזור עם הבצק שנותר, המרווחעל 1 " בנפרד על גיליונות מוכנים.
אופים, סדינים מסתובבים באמצע הדרך, עד תחתית הם זהב, 12–15minutes. לנפות שאריות 1 כוס אבקותסוגר לקערה רחבה רדודה. עבודה בצרורות של כ 8 עוגיות כל אחד, רול חמםקוקיות בעדינות אבקת סוכר למעיל.
להעביר מתלה תיל כדי לאפשר מגניב.
רולור עוגיות מקורר אבק עם אבקותסוכר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.