סהרונים סוכר קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סהרונים סוכר קינמון. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמרים מיידיים, קינמון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קינמון, סוכר חום, סהרונים עוגיות אגוז, סהרונים קינמון, ו פקאן וסוכריות חומות..
הוראות
ממיסים 4 כפות חמאה ולתת מגניב. בקערה בינונית, מערבבים חמאה, חלב וביצים.
להקציף ב 1/2 כוס סוכר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב קמח, שמרים, ומלח.
מוסיפים תערובת חלב ומערבבים לשלב. הפוך מהירות בינונית ומערבבים עד שהבצק אלסטי וחלק למגע, כ -5 דקות. קח בצק ממיקסר, צורה לכדור, ומניח בקערה מרוחה בחמאה. מכסים במגבת ולתת מנוחה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. ממיסים את שאר החמאה ומניחים בצד. בקערה קטנה, לשלב סוכר שנותר וקינמון. מחלקים בצק לשניים. על משטח משוריין היטב, לגלגל את הכדור הראשון לתוך מעגל על 1/4 אינץ ' עבה.
מעגל מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 תערובת קינמון-סוכר.
חותכים מעגל ל 6 חתיכות שוות.
מגלגלים כל טריז, החל בקצה הצר, עד צורות הסהר.
מניחים כל סהר על תבנית אפייה. חזור עם הבצק שנותר.
מכסים גיליונות אפייה במגבת מטבח ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מניחים מתלה תנור במצב בינוני מחממים תנור ל 163°.
אופים לחמניות עד הזהב, על 25 דקות.