סהרונים צ'דר
צ'דר סהרונים הוא מזון ידידותי וצמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סהרונים של נקניק וצ'דר, סהרונים ארטישוק צ'דר (שף מפונק), ו סהרונים.
הוראות
מערבבים יחד שמרים ו 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בתערובת אפייה, גבינה וביצה, מערבבים עד לקבלת בצק רך. הפוך על משטח משוריין היטב, ללוש 20 פעמים.
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה למעלה גריז. כיסוי; תן לעלות 20 דקות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מגלגלים חלק 1 של בצק בכל פעם למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים מעגל לתוך 8 טריזים; להפשיל טריזים, החל בקצה רחב, כדי ליצור צורה סהר.
נקודת מקום בצד למטה על תבנית אפייה משומנת קלות. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bisquick לתערובת אפייה לכל מטרה.