סוגו חזיר עם סטרוצאפרטי
חזיר סוגו עם Strozzapreti עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, קוביות גזר, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר סוגו עם Strozzapreti, Strozzapreti עם נקניק חזיר, כרוב ניצנים מגולח, ומרווה, ו פפרדלה עם בשר חזיר סוגו ואגוזי לוז.
הוראות
מחממים סיר כבד רק גדול מספיק כדי להתאים את החזיר על אש בינונית.
מוסיפים את השמן, ואז מוסיפים את החזיר. מטגנים עד חום זהוב, הופכים עד חום זהוב מכל הצדדים. הביטים השחומים הניחו את היסודות לסוגו שלנו.
להעביר את החזיר לצלחת, לנקז את כל אבל 1 כף שמן, ולאחר מכן להוסיף את השום, בצל, וגזר.
מטגנים את הירקות עד שהם מתחילים להשחים. זה ממתיק אותם ומוסיף שכבה נוספת של טעם על גבי חזיר משחימים.
מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה. אתה רוצה לגרד את כל החתיכות השחומות מתחתית המחבת ולשרוף את האלכוהול ביין.
מוסיפים את העגבניות, עלה דפנה וקורנית לסיר יחד עם החזיר. ודא חזיר שקוע בעיקר, ואז לכסות באופן רופף עם מכסה (להשאיר את המכסה פתוח). להנמיך את החום נמוך ומבשלים במשך כ 3 שעות או עד שאתה יכול בקלות לתקוע מזלג לתוך החזיר. אתה רוצה להפוך את החזיר כמה פעמים אם זה לא מכוסה לחלוטין ברוטב. כאשר החזיר הוא רך, להסיר אותו מן הסיר ולהשתמש מזלג לגרוס את הבשר. השתמש בכפית כדי לרפרף כל עודף שומן (קצת זה בסדר, אבל אתה לא רוצה כתם שמן על גבי).
מוסיף את החזיר בחזרה לרוטב, שאמור להיות עכשיו די עבה. אם זה מימי, להגביר את החום קצת ולהפחית אותו עד שהוא נחמד ועבה. מרתיחים את strozzapreti רק קצר של הזמן שצוין על החבילה.
מסננים ומוסיפים לסוגו. להגביר את החום ולבשל במשך כמה דקות עד strozzapreti הוא אל דנטה והרוטב בקלות מעילים כל פיסת פסטה.
מגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו.