סויה Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל סויה Beurre Blanc. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. אם יש לכם יין, רוטב סויה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Beurre Blanc, Beurre Blanc, ו Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את היין, חומץ, פלפל, ורוטב סויה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהנוזל הוא סירופ מופחת לכ 1/4 כוס, 20 עד 25 דקות.
מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה, להשליך את בצלצלים ולהחזיר את הנוזל למחבת. חזור לחום בינוני-נמוך ולהביא לרתיחה נמוכה, המאפשר לנוזל להפחית קצת יותר. בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף על 3/4 של קוביות חמאה קרות, זוג בכל פעם, עד emulsified. כבה את החום והמשיך לטאטא תוך הוספת קוביות החמאה הנותרות לאט; להקציף היטב עד עבה ושמנת.
השתמש מיד או לאחסן בבקבוק תרמוס מחומם או מכוסה בקערת זכוכית מעל מים חמים עד מוכן לשרת. מקררים שאריות.