סוכות תירס מתוק יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לכם מלח ופלפל, במיה, עגבניות קלופות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תירס מתוק "סוקוטש, סוכות תירס מתוק, ו צדפות קיץ עם תירס מתוק & עגבניות סוקוטש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האפונה עד במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס של נוזל הבישול.
3
במחבת עמוקה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבמיה ומבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות והתירס ומבשלים עד שהעגבניות נשברות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את האפונה עם נוזל הבישול ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 2 דקות. מערבבים בחמאה ובזיליקום; לשרת.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.