סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג
סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם זיגוג מייפל-אספרסו עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום זהוב, חלב חמאה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג, עוגת קילו סוכר-אגוז חומה עם רוטב אפרסק-מייפל, ו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 12 כוס מחבת. תרסיס מחבת בנדיבות עם תרסיס nonstick. מחבת אבק בקלילות עם קמח.
מערבבים שבבי שוקולד ו 2 כפות קמח בקערה בינונית. לנפות את הקמח שנותר עם סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד רכות, על 3 דקות. לנצח תמצית וניל תמצית מייפל.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים בתערובת פצפוצי שוקולד.
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה, מתפשטים באופן שווה.
אופים עוגה עד הבוחן מוכנס ליד המרכז יוצא נקי ועוגה מתחילה להתרחק הצדדים של פאן, על 1 שעה. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות. הפוך עוגה על מתלה מגניב לחלוטין.
ערבוב שבבי השוקולד עם מעט קמח לפני הוספת אותם לבלילה מסייע לשבבים להישאר תלויים באופן שווה בבלילה ומופץ באופן שווה לאורך העוגה האפויה (אחרת, הם עלולים לשקוע לתחתית).
מערבבים אבקת סוכר, סירופ מייפל, 2 כפות שמנת, ואבקת אספרסו בקערה בינונית.
להקציף עד חלקה, הוספת שמנת נוספת על ידי 1/2 כפית, אם זיגוג עבה מדי לטפטף. זיגוג כפית דקורטיבי מעל העוגה; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד זיגוג הוא המשרד, על 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.