סוכריות חג המולד מקלות
סוכריות חג המולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 86 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו קיצוץ בטעם חמאה, סוכר של ממתקים, צבע מאכל נוזלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכריות מרנג מקלות וקינוח חג המולד, סוכריות מרנג מקלות, ו סוכריות לימון.
הוראות
התאם שני מתלים כדי לחלק את התנור לשלישים. מחממים את התנור ל 375 מעלות. יש לי שני סדינים אפייה ungreased מוכנים. בקערה קטנה, לערבב את הסוכר עם ממתקים כתוש; להפריש.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות יחד את החמאה, קיצור, סוכר ממתקים, ביצה, וניל, מנטה לחלץ עד אור ורך, 2 או 3 דקות. עם המיקסר במהירות בינונית-נמוכה, בהדרגה להוסיף את הקמח, פועם רק עד מעורבב.
הסר חצי מהבצק מהקערה והניח בצד על גיליון נייר שעווה. לבצק שנותר בקערה, מוסיפים את צבע המזון האדום ומכים עד לצבע אחיד. (בשלב זה שני הענפים יכולים להיות עטוף בחוזקה בנפרד בנייר אלומיניום ומקורר עד שבוע או קפוא עד שלושה חודשים. אם קפוא, להפשיר במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
עבור כל מקל ממתקים, לגרוף 1 כפית של הבצק הפשוט ואת אותה כמות של בצק ורוד.
מגלגלים כל כף בין כפות הידיים כדי ליצור חבל בגודל 4 אינץ'. לסובב את החבלים יחד ולעצב למקל ממתקים. כפי שהם נעשים, לסדר את מקלות על תבנית אפייה ungreased, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך כ 9 דקות עד המשרד למגע ובקושי זהב. הפוך את דפי האפייה על המדפים ומלפנים לאחוריים פעם אחת במהלך האפייה. ברגע שהעוגיות מגיעות מהתנור, מפזרים לכל אחת תערובת סוכר ומנטה. עם טרנר רחב, מיד להעביר את העוגיות חוט מתלים להתקרר לחלוטין.
אחסן במיכל מכוסה היטב, המפריד את השכבות עם גיליונות נייר שעווה.