קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סול עם רוטב שמנת טרגון

סול עם רוטב שמנת טרגון
בלעדי עם רוטב שמנת טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 209 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פילה הבלעדית, קורנית sprig, טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סול עם רוטב טרגון-חמאה, סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון, ו עוף ברוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים פילה הבלעדית עם 1/4 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
פלפלפלפל
מלחמלח
2
להפשיל, מתחיל עם קצה קטן. מאובטח עם מרים מעץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
שלב יין לבן ו-4 המרכיבים הבאים במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים דגים מגולגלים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
הסר פילה עם כפית מחוררת; להפריש, ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
להגדיל את החום גבוה, לבשל תערובת יין 5 דקות או עד רוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
שלב חצי וחצי קמח תירס, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הוסף לתערובת במחבת. מבשלים 2 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר מהחום; להוסיף שמנת חמוצה, נשאר 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל, ערבוב עד בשילוב ביסודיות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. מערבבים 1 כפית טרגון לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
טרגוןטרגון
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
10
יוצקים רוטב על דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
11
מקשטים עם עלי טרגון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.