סוליה מוקפצת עם גבעול מנגולד-סלט פרושוטו
סוליה מוקפצת עם גבעול מנגולד-סלט פרושוטו הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.9 דולר למנה. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מנגולד, סוליה, פרושוטו די סן דניאלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: טעמו את הסוליה המוקפצת והחריפה שלכם!, סוליה מוקפצת עם חמאה חומה וצלפים, ו סלט גבעולי ברוקולי מגולח עם ליים.
הוראות
נקה שתי צרורות מנגולד אדום (עלים שהוסרו לשימוש אחר). חתוך גבעולים בקצה החתוך עד 6 סנטימטרים.
הביאו מים ליטר אחד לרתיחה והקימו אמבט קרח. מבשלים גבעולים במשך 3 עד 4 דקות במים רותחים עד שהם רכים ומזעזעים במי קרח.
חותכים לג 'וליאן בגודל 1/4 אינץ' ומניחים בקערה. במחבת טפלון בגודל 8 אינץ ' מחממים שמן זית כתית עד לעישון. לחפור פילה בלעדית בקמח מתובל ומניחים במחבת. מבשלים בצד אחד עד להזהבה, כשתי דקות. הופכים ומבשלים 30 שניות נוספות בצד השני.
מוסיפים גבעולי מנגולד למחבת ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פרושוטו, גרידת תפוז, קינמון, שמן זית ובצל אדום וזורקים למעיל, בערך 30 שניות. להתיז עם כף אחת מיץ תפוזים ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים בין ארבע צלחות.
מניחים פילה סוליה אחת על כל צלחת ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![לאבבלוק פינו גרי]()
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.