קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סוליה מוקפצת עם גבעול מנגולד-סלט פרושוטו

סוליה מוקפצת עם גבעול מנגולד-סלט פרושוטו
סוליה מוקפצת עם גבעול מנגולד-סלט פרושוטו הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.9 דולר למנה. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לכם מנגולד, סוליה, פרושוטו די סן דניאלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: טעמו את הסוליה המוקפצת והחריפה שלכם!, סוליה מוקפצת עם חמאה חומה וצלפים, ו סלט גבעולי ברוקולי מגולח עם ליים.

הוראות

1
נקה שתי צרורות מנגולד אדום (עלים שהוסרו לשימוש אחר). חתוך גבעולים בקצה החתוך עד 6 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
2
הביאו מים ליטר אחד לרתיחה והקימו אמבט קרח. מבשלים גבעולים במשך 3 עד 4 דקות במים רותחים עד שהם רכים ומזעזעים במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
מוציאים ומסננים.
4
חותכים לג 'וליאן בגודל 1/4 אינץ' ומניחים בקערה. במחבת טפלון בגודל 8 אינץ ' מחממים שמן זית כתית עד לעישון. לחפור פילה בלעדית בקמח מתובל ומניחים במחבת. מבשלים בצד אחד עד להזהבה, כשתי דקות. הופכים ומבשלים 30 שניות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתיתשמן זית כתית
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
פילה יחידפילה יחיד
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר לצלחת חמה.
6
מוסיפים גבעולי מנגולד למחבת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פרושוטו, גרידת תפוז, קינמון, שמן זית ובצל אדום וזורקים למעיל, בערך 30 שניות. להתיז עם כף אחת מיץ תפוזים ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
נייר אורזנייר אורז
8
מניחים פילה סוליה אחת על כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סולסול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.