סוליית Cajun עם שעועית ירוקה וכרובית
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סוליית Cajun עם שעועית ירוקה וכרובית, קינואה Cajun, סלמון אפוי ושעועית ירוקה בקיץ, ו תפוחי אדמה Garlicky, שעועית ירוקה וכרובית.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות.לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.הניחו את הפילה שלכם במרווחים שווים על הסדין.באופן שווה & בעדינות לשפוך את מיץ לימון על כל פילה-יצירת צד לח.מפזרים cajun תיבול על כל פילה ציפוי היטב-כמעט נותן את התמונה של סוליה מושחרת.אופים במשך 30 דקות (מקסימום)- ירקות-מיקרוגל הכרובית שלך עד מבושל אבל עדיין קצת פריך (כ. 8-10 דקות).דק לחתוך את הבצל הירוק שלך ולזרוק לתוך קערת השעועית.מיקרוגל שעועית ירוקה לחתוך צרפתית קפואה שלך & בצל עד שנעשה (כ 8 דקות).
מסננים כל נוזל מהירקות וזורקים יחד עם חמאה, מלח ופלפל טעם.
מגישים בעודם חמים ודגים טריים מהתנור. שתי מנות אלה לקחת בערך באותו זמן לבשל / להכין ולבשל כך שאין זמן המתנה בין המנות.בתיאבון !
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.