סוליית פלורנטין מוקפצת
סול פלורנטין מוקפץ הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חמאה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סול פלורנטין, סול פלורנטין, ו פילה של פלורנטין הבלעדית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף פילה, ו לטפוח יבש; מפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
שלב 3 כפות קמח ופפריקה; פילה לדלות בתערובת קמח.
לטגן שליש פילה ב 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני 1 דקה בכל צד או עד אטום.
הסר ממחבת. חזור על הנוהל עם פילה הנותרים 2 כפות חמאה.
לטגן תרד ב 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני 1 דקה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר כבד על חום בינוני; מוסיפים 1/4 כוס הנותרים בתוספת 1 כף קמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל.
תוסיף חצי חצי. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מוסיפים 1/2 כוס גבינה שוויצרית, מיץ לימון, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מערבבים 3/4 כוס רוטב גבינה לתוך תערובת תרד.
מורחים בתבנית אפייה משומנת 11 - x 7 - x 1 1/2 אינץ'. מסדרים פילה על תרד; יוצקים רוטב שנותר על פילה.
שלב הנותרים 1/2 כוס גבינה שוויצרית, פירורי לחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, ונותר 1 כף חמאה מומסת.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו