סולית ממולאת
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . סולית ממולאת, סוליית ממולא עשב, ו דג סול ממולא סרטנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, בצל ירוק, שום ויין. תניח בצד.
הניחו פילה שטוח, וחלקו את החסילונים באופן שווה ביניהם בלהקה לרוחב קצה אחד של כל פילה.
להפשיל סביב שרימפס, ולאבטח עם קיסם.
מניחים בתבנית אפייה. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ופפריקה.
יוצקים תערובת מיץ לימון על הדג. כיסוי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות.
כאשר פילה כמעט נעשה, להכין רוטב. בסיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח.
להעביר דגים למגש, ולשמור על חם.
יוצקים מיצי פאן לתוך תערובת חמאה / קמח; לבשל ומערבבים עד מעובה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.