סולית ממולאת ברוקולי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סוליית ברוקולי ממולאת יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 39 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מקל מרגרינה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. מתכונים דומים: סולית ממולאת ברוקולי, סולית ממולאת, ו סוליית ממולא עשב.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החמאה, מיץ לימון, מלח ופלפל. בקערה אחרת, מערבבים את הברוקולי, האורז, הגבינה וחצי מתערובת החמאה. כפית 1/2 כוס על כל פילה.
להפשיל ולמקם את הצד התפר למטה בתבנית אפייה מצופה ספריי בישול nonstick.
יוצקים את תערובת החמאה שנותרה על מגלגלים.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות f במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. למרוח עם טיפות מחבת; מפזרים פפריקה.