סולת תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Semolinan ותרד גראטן. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, קמח סולת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Gratin Semolinan ותרד, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 11x7x2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
בסיר גדול, להביא חלב רותח, מים, חמאה, ומלח. להפחית חום בינוני. בהדרגה לטאטא קמח סולת, ולאחר מכן לטאטא עד תערובת עבה וחלק, על 5 דקות.
מקציפים בתרד, גבינת פרמזן, ביצים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה; החלק העליון ומפזרים 1 / 3cup גבינת פרמזן מגוררת.
אופים gratin עד נפוח וזהב, כ 40 דקות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.