סופגניות בטטה עם ציפוי מייפל
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. נסו סופגניות בטטה עם ציפוי מייפל, בננה שוקולד צ'יפס גיליון עוגה עם ציפוי מייפל מתוק, ו סופגניות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
הדובדבן מייפל, המתכון הבא;
בקערה בינונית, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח. בקערה גדולה, לשלב ביצים, שמנת חמוצה, בטטה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב לשלב. להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות. ללוש קמח עם הידיים לפי הצורך (הבצק יהיה דביק).
מרדדים בצק לעובי 1/2 אינץ'.
לגזור בצק עם חותך עגול 2 1/4 אינץ'.
חותכים את מרכז הסופגניות עם חותך עגול 3/4 אינץ'. Re-רול בצק לפי הצורך.
בתנור הולנדי, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד 360 מעלות f. מבשלים סופגניות, בקבוצות, בשמן חם, 2 דקות לכל צד, או עד השחמה קלה.
ניקוז על מגבות נייר. גבי קרח של סופגניות עם ציפוי מייפל, ומפזרים פקאנים קצוצים.
בקערה קטנה, לשלב סוכר ממתקים ו 3 כפות חלב; מערבבים היטב.
מוסיפים חלב נוסף כדי להגיע לעקביות הרצויה. מערבבים בתמצית מייפל.