קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

סופגניות ג'ינג'ר

סופגניות ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות ג'ינג'ר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 102 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר טחון, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סופגניות ג'ינג'ר, איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות, ו הכל סופגניות.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ו 3/4 ג ' ינג ' ר הקרקע כפית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא יחד 1 כוס סוכר הנותרים 3/4 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
דופק שנותר 3/4 כוס סוכר עם ג ' ינג 'ר גבישי במעבד מזון עד ג' ינג ' ר קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים לקערה ומקציפים בחמאה, חמאה וביצים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת הקמח ומערבבים עד לצורת הבצק (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ללוש בעדינות רק עד שהוא מגיע יחד, 10 עד 12 פעמים, ולאחר מכן ליצור כדור. אבק קל לעבוד על פני השטח ואת הבצק עם קמח, ואז לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ '(בערך 1/3 אינץ ' עבה) עם סיכת מתגלגל מקורנת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
חותכים את סיבובים עם חותך משוריין ולהעביר גיליון אפייה מקומח קלות. לאסוף שאריות reroll, ולאחר מכן לגזור סיבובים נוספים. (Reroll only once.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר רחב עד רושמים מדחום 191°. עובד בקבוצות של 7 או 8, להוסיף בזהירות סיבובים, 1 בכל פעם, שמן ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 1 1/2 עד 2 דקות סך לכל אצווה. (להחזיר שמן375 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
להעביר מגבות נייר לניקוז. מגניב מעט, ואז לדלות בסוכר זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
סופגניות יכול להיות מטוגן (אבל לא חפרו סוכר זנגביל) 4 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים סופגניות שלא נדחו על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש 121° 10 עד 15 דקות, ואז מתקררים מעט ומעלים בסוכר זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד