סופגניות דומדמניות אפויות
סופגניות דומדמניות אפויות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלמון ביצה, ביצה, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חזיר אפוי עם חרדל-זיגוג דומדמניות אדום וצ'אטני ריבס, סופגניות אפויות, ו סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את דומדמניות עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, 20 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את השמרים עם 2 כפות מים חמים וקמצוץ של סוכר ולתת לעמוד עד קצף, 5 דקות.
בקערה של מערבל עומד מצויד עם וו הבצק, לשלב את הקמח, אגוז מוסקט וקינמון עם 1/4 כוס סוכר.
מוסיפים את החלב, הביצה, חלמון ביצה וחצי מהחמאה הריכה; להכות במהירות נמוכה במשך 3 דקות. מקציפים את השמרים, ואז מוסיפים את המלח. הכה את הבצק במהירות בינונית עד רך ומשיי, כ 8 דקות; הבצק צריך למשוך בצורה נקייה מהקערה.
עם המכונה על, להוסיף את החמאה מתרככת הנותרים על הבצק בגושים בגודל אגוז, מכה במהירות נמוכה בין תוספות עד incorporated.
מסננים את דומדמניות, לחיצה על כל עודפי מים; להכות אותם לתוך הבצק במהירות נמוכה.
להעביר את הבצק לקערה משומנת, לכסות ולתת לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, 1 שעה. אגרוף אותו, רפורמה לתוך כדור ולחזור לקערה. כיסוי ולתת לעמוד עד billowy, 1 שעה.
חמאה 2 סדינים אפייה גדולים. הפוך את הבצק על משטח עבודה וחתוך אותו ל -12 חתיכות שוות. קמצוץ כל חתיכה לתוך כדור ולסדר 6 כדורים על כל אחד גיליונות אפייה מוכן, צדדים חלקים למעלה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות. באמצעות ידיים מקורנות קלות, לחץ על כל כדור לדיסק שטוח 4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 1 1/4 אינץ', חותמת את המרכזים של כל דיסק ולהחזיר את החורים לסדינים האפייה. מכסים באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד 1 שעה, עד עלה מעט.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל 40
אופים את הסופגניות ואת החורים במשך 25 דקות, הסטת המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע; הסופגניות נעשות כאשר הם זהובים ונפוחים ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 20
מברישים את הסופגניות החמות והחורים משני הצדדים עם החמאה המומסת ומעלים אותם בסוכר.