קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות מזוגגות קפה

סופגניות מזוגגות קפה
סופגניות מזוגגות קפה הן צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, קמח בתוספת נוספים, מים רותחים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו קוקוס אייס קפה ... עם מיני שוקולד מזוגג סופגניות קפה, סופגניות איטלקיות מזוגגות קפה (Zeppole), ו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה עד שמרים מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים יחד קמח, חלב, חמאה, חלמונים, סוכר, מלח, קינמון, ותערובת שמרים במיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את הבצק בצד של הקערה (מסביב) למרכז, ואז מפזרים קלות עם קמח (כדי לשמור על קרום לא להרכיב). מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות בקערה במקרר 8 עד 12 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות והתגלגל החוצה עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 12 אינץ '(בעובי 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
חותכים החוצה סיבובים רבים ככל האפשר עם חותך 3 אינץ', ולאחר מכן לחתוך חור במרכז כל סיבוב עם חותך 1 אינץ ' ולהעביר סופגניות לתבנית אפייה גדולה מקומטת קלות. מכסים סופגניות במגבת מטבח נקייה ומניחים לעלייה במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא מתנפח מעט, כ -30 דקות (45 דקות אם הבצק היה קר בעת חיתוך סופגניות). אל תאסוף שאריות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חום 2 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר עמוק עד שהוא רושם 177° על מדחום. מטגנים סופגניות, 2 בכל פעם, פונה מדי פעם עם חוט או רשת skimmer או כף מחורץ, עד נפוח וזהוב חום, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
SkimmerSkimmer
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים יחד מים רותחים ואבקת אספרסו בקערה בינונית עד שהאבקה מומסת, ומערבבים בממתקים סוכר, סירופ תירס, וניל ומלח עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טובלים סופגניות לתוך זיגוג, הופך מעיל טוב, ואז לשים על סט מתלה במחבת אפייה רדודה (כדי לתפוס כל טיפות). בעוד זיגוג רטוב, מפזרים סופגניות עם מלטש סוכר (אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
עדיף לאכול סופגניות ביום שהן מטוגנות.