סופגניות מזוגגות קפה
סופגניות מזוגגות קפה הן צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, קמח בתוספת נוספים, מים רותחים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו קוקוס אייס קפה ... עם מיני שוקולד מזוגג סופגניות קפה, סופגניות איטלקיות מזוגגות קפה (Zeppole), ו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה עד שמרים מומס.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים יחד קמח, חלב, חמאה, חלמונים, סוכר, מלח, קינמון, ותערובת שמרים במיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח 3 דקות יותר.
לגרד את הבצק בצד של הקערה (מסביב) למרכז, ואז מפזרים קלות עם קמח (כדי לשמור על קרום לא להרכיב). מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות בקערה במקרר 8 עד 12 שעות.)
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות והתגלגל החוצה עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 12 אינץ '(בעובי 1/2 אינץ').
חותכים החוצה סיבובים רבים ככל האפשר עם חותך 3 אינץ', ולאחר מכן לחתוך חור במרכז כל סיבוב עם חותך 1 אינץ ' ולהעביר סופגניות לתבנית אפייה גדולה מקומטת קלות. מכסים סופגניות במגבת מטבח נקייה ומניחים לעלייה במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא מתנפח מעט, כ -30 דקות (45 דקות אם הבצק היה קר בעת חיתוך סופגניות). אל תאסוף שאריות.
חום 2 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר עמוק עד שהוא רושם 177° על מדחום. מטגנים סופגניות, 2 בכל פעם, פונה מדי פעם עם חוט או רשת skimmer או כף מחורץ, עד נפוח וזהוב חום, על 2 דקות לכל אצווה.
להעביר מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.)
מערבבים יחד מים רותחים ואבקת אספרסו בקערה בינונית עד שהאבקה מומסת, ומערבבים בממתקים סוכר, סירופ תירס, וניל ומלח עד לקבלת חלקה.
טובלים סופגניות לתוך זיגוג, הופך מעיל טוב, ואז לשים על סט מתלה במחבת אפייה רדודה (כדי לתפוס כל טיפות). בעוד זיגוג רטוב, מפזרים סופגניות עם מלטש סוכר (אם שימוש).
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, כ -20 דקות.
עדיף לאכול סופגניות ביום שהן מטוגנות.