קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
In a bowl, mix flour, cocoa, baking powder, and salt. In a small bowl, whisk eggs, sugar, buttermilk, and melted butter to blend. Stir into dry ingredients until well blended. Chill until cold, at least 1 hour or up to 3 hours.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
Scrape dough onto a generously floured surface. With floured hands, pat dough out to about 1/2 inch thick. With a 3-inch doughnut cutter, cut out doughnuts. Pat together scraps of dough and cut again. (Alternately, shape dough into ropes about 5 inches long and 1/2 inch thick; join rope ends to form doughnuts.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
Place doughnuts on a well-floured baking sheet.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
Meanwhile, fill an electric deep-fryer to the fill line or pour about 4 inches of oil into a 5- to 6-quart pan; heat to 375 (see "Fry Right," below).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Place one doughnut at a time onto a wide spatula and gently slide into oil, frying up to three at a time. Cook, turning once, until puffy and cooked through, 3 to 4 minutes total (to check timing, cut first one to test). With a slotted spoon, transfer doughnuts to paper towels to drain. Repeat to fry remaining doughnuts.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
When cool enough to handle, dip the top half of each doughnut in warm mocha glaze and place on a plate.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
Let stand until glaze is set, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
Mocha glaze. In a heatproof bowl, combine 6 ounces chopped semisweet chocolate, 1/2 cup whipping cream, 1 tablespoon butter, 2 teaspoons corn syrup, and 1 teaspoon instant espresso powder. Bring a few inches of water to a boil in a pan; remove from heat.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מוקהמוקה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
Place bowl over water and let stand, stirring occasionally, until smooth, about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך