קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

סופגניות פטל עם רוטב וניל

סופגניות פטל עם רוטב וניל
סופגניות פטל עם רוטב וניל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 845 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, ריבת פטל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק פטל עם רוטב טבילה וניל, סופגניות מינדי ורוטב פטל קל, ו גלילי אביב ריזוטו יסמין עם רוטב טבילה וניל.

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה בינונית. טווח הטמפרטורה של המים "החמים" הוא המקום שבו השמרים היבשים אוהבים להתעורר מן התנומה שלה במעטפות הקטנות האלה בחלק האחורי של הארון שלך. (כשאתם מריצים את המים מהברז, זה בערך המקום בו המים מתחילים להרגיש חמים למגע; אם זה כל כך חם שאתם צריכים למשוך את היד שלכם, הרחקתם לכת יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא בשמרים ולהניח בצד להתמוסס במים. לאחר 10 דקות, אתה צריך לראות כמה בועות קטנות על פני השטח. (אם אין שום דבר, להתחיל שוב עם שמרים טריים.) מערבבים את הקמח כל המטרה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות ואור, 8 עד 10 דקות. אל תתקמצן או תמהר הפעם. לגרד את הצדדים של הקערה כפי שאתה לערבב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא. כאשר התערובת חלקה, להוסיף את וניל ומלח. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את קמח הלחם ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בפלסטיק ומאפשרים לעלות במקום חם עד שהבצק יוכפל בנפח, כ-1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
רול לחתוך את הסופגניות: קמח קל משטח קריר ומפזרים את הבצק עם שכבה אפילו של קמח. השתמש מערוך לגלגל את הבצק החוצה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים סיבובים של בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. אתה לא יכול לאסוף שאריות (אם כי אתה יכול לטגן אותם כפי שהוא ולטרוף אותם במטבח), אז לחתוך את כדורי הסופגנייה שלך קרוב מאוד זה לזה כדי למקסם את התשואה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
לשים את הסופגניות, משאיר מקום ביניהם להם לגדול, על תבנית אפייה מקומטת לנוח במקום חם במשך 20 עד 30 דקות. אם אתה מחכה יותר מזה כדי לטגן אותם והם הופכים מנופחים למדי, לכסות אותם עם פלסטיק ומקרר עד שאתה מוכן. השארת אותם במקום חם במשך זמן רב מדי יכול לגרום overproofing ולהניב סופגנייה שמרנית מדי (חמוץ במקצת).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מטגנים את הסופגניות: בסיר בינוני, עמוק, כבד תחתית (או דיפרייר), מחממים את שמן קנולה ל 350ºF. לפקח על הטמפרטורה של השמן עם מדחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
זרוק גרוטאות סופגנייה בשמן כדי לוודא שהוא חם. זה צריך לבעבע מיד. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
הסר אותו מן השמן עם כפית מחוררת ולהגדיר על מגבת מטבח כדי לנקז. מטגנים את הסופגניות הנותרות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
13
למלא את הסופגניות: למלא שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן (או שקית פלסטיק zippertop עם פינה חתוכה) עם ריבה. לתקוע חור בצד של כל סופגנייה עם קצה (או עם כפית קטנה) ולהתיז קצת ריבה למרכז. בעוד עדיין חם, לגלגל בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
15
לרוטב הטבילה: להשרות את החלב. בסיר, לשלב את שעועית וניל וחלב עם המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להפחית את החום כך חלב רותח. מבשלים 2 דקות ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
התחל את הרוטב: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. שוט על מהירות בינונית עד הביצים הן צהוב חיוור, על 5 דקות. מסננים את החלב, לחיצה למטה כדי לחלץ את המקסימום מן שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
בינתיים, להכין אמבט קרח: למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ולהוסיף קצת מים קרים. שים עוד קערה קטנה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מבשלים את הרוטב: עם המכונה על מהירות נמוכה, לשפוך חצי חלב חם לתוך חלמונים ביצה להתמזג היטב. להחזיר את תערובת חלמון הביצה לסיר יחד עם החלב הנותר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של הכף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ריקה להגדיר באמבט קרח כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת או עד 3 ימים.