קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

סופגניות פטל עם רוטב וניל

סופגניות פטל עם רוטב וניל
סופגניות פטל עם רוטב וניל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 845 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, ריבת פטל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק פטל עם רוטב טבילה וניל, סופגניות מינדי ורוטב פטל קל, ו גלילי אביב ריזוטו יסמין עם רוטב טבילה וניל.

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה בינונית. טווח הטמפרטורה של המים "החמים" הוא המקום שבו השמרים היבשים אוהבים להתעורר מן התנומה שלה במעטפות הקטנות האלה בחלק האחורי של הארון שלך. (כשאתם מריצים את המים מהברז, זה בערך המקום בו המים מתחילים להרגיש חמים למגע; אם זה כל כך חם שאתם צריכים למשוך את היד שלכם, הרחקתם לכת יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא בשמרים ולהניח בצד להתמוסס במים. לאחר 10 דקות, אתה צריך לראות כמה בועות קטנות על פני השטח. (אם אין שום דבר, להתחיל שוב עם שמרים טריים.) מערבבים את הקמח כל המטרה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות ואור, 8 עד 10 דקות. אל תתקמצן או תמהר הפעם. לגרד את הצדדים של הקערה כפי שאתה לערבב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא. כאשר התערובת חלקה, להוסיף את וניל ומלח. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את קמח הלחם ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בפלסטיק ומאפשרים לעלות במקום חם עד שהבצק יוכפל בנפח, כ-1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
רול לחתוך את הסופגניות: קמח קל משטח קריר ומפזרים את הבצק עם שכבה אפילו של קמח. השתמש מערוך לגלגל את הבצק החוצה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים סיבובים של בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. אתה לא יכול לאסוף שאריות (אם כי אתה יכול לטגן אותם כפי שהוא ולטרוף אותם במטבח), אז לחתוך את כדורי הסופגנייה שלך קרוב מאוד זה לזה כדי למקסם את התשואה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
לשים את הסופגניות, משאיר מקום ביניהם להם לגדול, על תבנית אפייה מקומטת לנוח במקום חם במשך 20 עד 30 דקות. אם אתה מחכה יותר מזה כדי לטגן אותם והם הופכים מנופחים למדי, לכסות אותם עם פלסטיק ומקרר עד שאתה מוכן. השארת אותם במקום חם במשך זמן רב מדי יכול לגרום overproofing ולהניב סופגנייה שמרנית מדי (חמוץ במקצת).
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מטגנים את הסופגניות: בסיר בינוני, עמוק, כבד תחתית (או דיפרייר), מחממים את שמן קנולה ל 350ºF. לפקח על הטמפרטורה של השמן עם מדחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
זרוק גרוטאות סופגנייה בשמן כדי לוודא שהוא חם. זה צריך לבעבע מיד. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
הסר אותו מן השמן עם כפית מחוררת ולהגדיר על מגבת מטבח כדי לנקז. מטגנים את הסופגניות הנותרות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
13
למלא את הסופגניות: למלא שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן (או שקית פלסטיק zippertop עם פינה חתוכה) עם ריבה. לתקוע חור בצד של כל סופגנייה עם קצה (או עם כפית קטנה) ולהתיז קצת ריבה למרכז. בעוד עדיין חם, לגלגל בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
15
לרוטב הטבילה: להשרות את החלב. בסיר, לשלב את שעועית וניל וחלב עם המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להפחית את החום כך חלב רותח. מבשלים 2 דקות ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
התחל את הרוטב: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. שוט על מהירות בינונית עד הביצים הן צהוב חיוור, על 5 דקות. מסננים את החלב, לחיצה למטה כדי לחלץ את המקסימום מן שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
בינתיים, להכין אמבט קרח: למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ולהוסיף קצת מים קרים. שים עוד קערה קטנה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
18
מבשלים את הרוטב: עם המכונה על מהירות נמוכה, לשפוך חצי חלב חם לתוך חלמונים ביצה להתמזג היטב. להחזיר את תערובת חלמון הביצה לסיר יחד עם החלב הנותר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של הכף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
19
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ריקה להגדיר באמבט קרח כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת או עד 3 ימים.