קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

סופגניות פטל עם רוטב וניל

סופגניות פטל עם רוטב וניל
סופגניות פטל עם רוטב וניל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 845 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, ריבת פטל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק פטל עם רוטב טבילה וניל, סופגניות מינדי ורוטב פטל קל, ו גלילי אביב ריזוטו יסמין עם רוטב טבילה וניל.

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה בינונית. טווח הטמפרטורה של המים "החמים" הוא המקום שבו השמרים היבשים אוהבים להתעורר מן התנומה שלה במעטפות הקטנות האלה בחלק האחורי של הארון שלך. (כשאתם מריצים את המים מהברז, זה בערך המקום בו המים מתחילים להרגיש חמים למגע; אם זה כל כך חם שאתם צריכים למשוך את היד שלכם, הרחקתם לכת יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא בשמרים ולהניח בצד להתמוסס במים. לאחר 10 דקות, אתה צריך לראות כמה בועות קטנות על פני השטח. (אם אין שום דבר, להתחיל שוב עם שמרים טריים.) מערבבים את הקמח כל המטרה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות ואור, 8 עד 10 דקות. אל תתקמצן או תמהר הפעם. לגרד את הצדדים של הקערה כפי שאתה לערבב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא. כאשר התערובת חלקה, להוסיף את וניל ומלח. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את קמח הלחם ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
6
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בפלסטיק ומאפשרים לעלות במקום חם עד שהבצק יוכפל בנפח, כ-1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
רול לחתוך את הסופגניות: קמח קל משטח קריר ומפזרים את הבצק עם שכבה אפילו של קמח. השתמש מערוך לגלגל את הבצק החוצה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים סיבובים של בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. אתה לא יכול לאסוף שאריות (אם כי אתה יכול לטגן אותם כפי שהוא ולטרוף אותם במטבח), אז לחתוך את כדורי הסופגנייה שלך קרוב מאוד זה לזה כדי למקסם את התשואה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
9
לשים את הסופגניות, משאיר מקום ביניהם להם לגדול, על תבנית אפייה מקומטת לנוח במקום חם במשך 20 עד 30 דקות. אם אתה מחכה יותר מזה כדי לטגן אותם והם הופכים מנופחים למדי, לכסות אותם עם פלסטיק ומקרר עד שאתה מוכן. השארת אותם במקום חם במשך זמן רב מדי יכול לגרום overproofing ולהניב סופגנייה שמרנית מדי (חמוץ במקצת).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מטגנים את הסופגניות: בסיר בינוני, עמוק, כבד תחתית (או דיפרייר), מחממים את שמן קנולה ל 350ºF. לפקח על הטמפרטורה של השמן עם מדחום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
זרוק גרוטאות סופגנייה בשמן כדי לוודא שהוא חם. זה צריך לבעבע מיד. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
12
הסר אותו מן השמן עם כפית מחוררת ולהגדיר על מגבת מטבח כדי לנקז. מטגנים את הסופגניות הנותרות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
13
למלא את הסופגניות: למלא שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן (או שקית פלסטיק zippertop עם פינה חתוכה) עם ריבה. לתקוע חור בצד של כל סופגנייה עם קצה (או עם כפית קטנה) ולהתיז קצת ריבה למרכז. בעוד עדיין חם, לגלגל בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
15
לרוטב הטבילה: להשרות את החלב. בסיר, לשלב את שעועית וניל וחלב עם המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להפחית את החום כך חלב רותח. מבשלים 2 דקות ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
התחל את הרוטב: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. שוט על מהירות בינונית עד הביצים הן צהוב חיוור, על 5 דקות. מסננים את החלב, לחיצה למטה כדי לחלץ את המקסימום מן שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
בינתיים, להכין אמבט קרח: למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ולהוסיף קצת מים קרים. שים עוד קערה קטנה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מבשלים את הרוטב: עם המכונה על מהירות נמוכה, לשפוך חצי חלב חם לתוך חלמונים ביצה להתמזג היטב. להחזיר את תערובת חלמון הביצה לסיר יחד עם החלב הנותר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של הכף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
19
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ריקה להגדיר באמבט קרח כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת או עד 3 ימים.