סופגניות פטל עם רוטב וניל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 845 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, ריבת פטל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק פטל עם רוטב טבילה וניל, סופגניות מינדי ורוטב פטל קל, ו גלילי אביב ריזוטו יסמין עם רוטב טבילה וניל.
הוראות
1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה בינונית. טווח הטמפרטורה של המים "החמים" הוא המקום שבו השמרים היבשים אוהבים להתעורר מן התנומה שלה במעטפות הקטנות האלה בחלק האחורי של הארון שלך. (כשאתם מריצים את המים מהברז, זה בערך המקום בו המים מתחילים להרגיש חמים למגע; אם זה כל כך חם שאתם צריכים למשוך את היד שלכם, הרחקתם לכת יותר מדי.)
לטאטא בשמרים ולהניח בצד להתמוסס במים. לאחר 10 דקות, אתה צריך לראות כמה בועות קטנות על פני השטח. (אם אין שום דבר, להתחיל שוב עם שמרים טריים.) מערבבים את הקמח כל המטרה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד במקום חם.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות ואור, 8 עד 10 דקות. אל תתקמצן או תמהר הפעם. לגרד את הצדדים של הקערה כפי שאתה לערבב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא. כאשר התערובת חלקה, להוסיף את וניל ומלח. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים סיבובים של בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. אתה לא יכול לאסוף שאריות (אם כי אתה יכול לטגן אותם כפי שהוא ולטרוף אותם במטבח), אז לחתוך את כדורי הסופגנייה שלך קרוב מאוד זה לזה כדי למקסם את התשואה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
9
לשים את הסופגניות, משאיר מקום ביניהם להם לגדול, על תבנית אפייה מקומטת לנוח במקום חם במשך 20 עד 30 דקות. אם אתה מחכה יותר מזה כדי לטגן אותם והם הופכים מנופחים למדי, לכסות אותם עם פלסטיק ומקרר עד שאתה מוכן. השארת אותם במקום חם במשך זמן רב מדי יכול לגרום overproofing ולהניב סופגנייה שמרנית מדי (חמוץ במקצת).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מטגנים את הסופגניות: בסיר בינוני, עמוק, כבד תחתית (או דיפרייר), מחממים את שמן קנולה ל 350ºF. לפקח על הטמפרטורה של השמן עם מדחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
11
זרוק גרוטאות סופגנייה בשמן כדי לוודא שהוא חם. זה צריך לבעבע מיד. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
הסר אותו מן השמן עם כפית מחוררת ולהגדיר על מגבת מטבח כדי לנקז. מטגנים את הסופגניות הנותרות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
13
למלא את הסופגניות: למלא שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן (או שקית פלסטיק zippertop עם פינה חתוכה) עם ריבה. לתקוע חור בצד של כל סופגנייה עם קצה (או עם כפית קטנה) ולהתיז קצת ריבה למרכז. בעוד עדיין חם, לגלגל בסוכר.
לרוטב הטבילה: להשרות את החלב. בסיר, לשלב את שעועית וניל וחלב עם המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להפחית את החום כך חלב רותח. מבשלים 2 דקות ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
התחל את הרוטב: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. שוט על מהירות בינונית עד הביצים הן צהוב חיוור, על 5 דקות. מסננים את החלב, לחיצה למטה כדי לחלץ את המקסימום מן שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מבשלים את הרוטב: עם המכונה על מהירות נמוכה, לשפוך חצי חלב חם לתוך חלמונים ביצה להתמזג היטב. להחזיר את תערובת חלמון הביצה לסיר יחד עם החלב הנותר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של הכף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ריקה להגדיר באמבט קרח כדי להאיץ את תהליך הקירור.