סופגניות פטל עם רוטב וניל
סופגניות פטל עם רוטב וניל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 845 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, ריבת פטל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק פטל עם רוטב טבילה וניל, סופגניות מינדי ורוטב פטל קל, ו גלילי אביב ריזוטו יסמין עם רוטב טבילה וניל.
הוראות
יוצקים את המים החמים לתוך קערה בינונית. טווח הטמפרטורה של המים "החמים" הוא המקום שבו השמרים היבשים אוהבים להתעורר מן התנומה שלה במעטפות הקטנות האלה בחלק האחורי של הארון שלך. (כשאתם מריצים את המים מהברז, זה בערך המקום בו המים מתחילים להרגיש חמים למגע; אם זה כל כך חם שאתם צריכים למשוך את היד שלכם, הרחקתם לכת יותר מדי.)
לטאטא בשמרים ולהניח בצד להתמוסס במים. לאחר 10 דקות, אתה צריך לראות כמה בועות קטנות על פני השטח. (אם אין שום דבר, להתחיל שוב עם שמרים טריים.) מערבבים את הקמח כל המטרה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד במקום חם.
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות ואור, 8 עד 10 דקות. אל תתקמצן או תמהר הפעם. לגרד את הצדדים של הקערה כפי שאתה לערבב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא. כאשר התערובת חלקה, להוסיף את וניל ומלח. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את קמח הלחם ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב מלא.
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים שוב עד משולב היטב.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בפלסטיק ומאפשרים לעלות במקום חם עד שהבצק יוכפל בנפח, כ-1 שעה 30 דקות.
רול לחתוך את הסופגניות: קמח קל משטח קריר ומפזרים את הבצק עם שכבה אפילו של קמח. השתמש מערוך לגלגל את הבצק החוצה על עובי 1 אינץ'.
חותכים סיבובים של בצק עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ'. אתה לא יכול לאסוף שאריות (אם כי אתה יכול לטגן אותם כפי שהוא ולטרוף אותם במטבח), אז לחתוך את כדורי הסופגנייה שלך קרוב מאוד זה לזה כדי למקסם את התשואה.
לשים את הסופגניות, משאיר מקום ביניהם להם לגדול, על תבנית אפייה מקומטת לנוח במקום חם במשך 20 עד 30 דקות. אם אתה מחכה יותר מזה כדי לטגן אותם והם הופכים מנופחים למדי, לכסות אותם עם פלסטיק ומקרר עד שאתה מוכן. השארת אותם במקום חם במשך זמן רב מדי יכול לגרום overproofing ולהניב סופגנייה שמרנית מדי (חמוץ במקצת).
מטגנים את הסופגניות: בסיר בינוני, עמוק, כבד תחתית (או דיפרייר), מחממים את שמן קנולה ל 350ºF. לפקח על הטמפרטורה של השמן עם מדחום.
זרוק גרוטאות סופגנייה בשמן כדי לוודא שהוא חם. זה צריך לבעבע מיד. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
הסר אותו מן השמן עם כפית מחוררת ולהגדיר על מגבת מטבח כדי לנקז. מטגנים את הסופגניות הנותרות בקבוצות.
למלא את הסופגניות: למלא שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן (או שקית פלסטיק zippertop עם פינה חתוכה) עם ריבה. לתקוע חור בצד של כל סופגנייה עם קצה (או עם כפית קטנה) ולהתיז קצת ריבה למרכז. בעוד עדיין חם, לגלגל בסוכר.
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.
לרוטב הטבילה: להשרות את החלב. בסיר, לשלב את שעועית וניל וחלב עם המלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להפחית את החום כך חלב רותח. מבשלים 2 דקות ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד תלול במשך 10 דקות.
התחל את הרוטב: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. שוט על מהירות בינונית עד הביצים הן צהוב חיוור, על 5 דקות. מסננים את החלב, לחיצה למטה כדי לחלץ את המקסימום מן שעועית וניל.
בינתיים, להכין אמבט קרח: למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ולהוסיף קצת מים קרים. שים עוד קערה קטנה באמבט הקרח.
מבשלים את הרוטב: עם המכונה על מהירות נמוכה, לשפוך חצי חלב חם לתוך חלמונים ביצה להתמזג היטב. להחזיר את תערובת חלמון הביצה לסיר יחד עם החלב הנותר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהרוטב מכסה את החלק האחורי של הכף, 5 עד 8 דקות.
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ריקה להגדיר באמבט קרח כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת או עד 3 ימים.