קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות פרלין בורבון דרום

סופגניות פרלין בורבון דרום
אם אתה רוצה להוסיף עוד דרום מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סופגניות פרלין בורבון חלב דרום עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 322 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חלב חמאה, חמאה, חלמון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת פרלין פקאן דרומית, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו עוגת פקאן פרלין דרומית.

הוראות

1
מניחים 2 כוסות מהקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערת המיקסר המצוידת בחיבור ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים על נמוך עד לאיחוד, ואז מוסיפים את הקיצור ומערבבים עד לעבודה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
3
מקציפים יחד את החמאה, הביצה והחלמון והווניל בקערה קטנה ואז מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים לתערובת אחידה. מקציפים פנימה 1 כוס קמח שנותרה עד לאיחוד. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הופכים בצק על משטח מקומח ומגלגלים לעובי של 1/2 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' חותכים בצק לסיבובים. בעזרת חותך עוגיות בגודל 1 אינץ', חותכים חור ממרכז כל סיבוב. אוספים שאריות ומגלגלים מחדש בצק, חותכים סופגניות נוספות עד שהבצק נגמר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
מחממים 5 אינץ ' שמן בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים סופגניות, 3 בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, הופכים פעם אחת, כ -4 עד 5 דקות בסך הכל.
7
מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
כאשר הסופגניות התקררו, טובלים צמרות סופגניות בתערובת ומניחים על מדפי אפייה עד שהפרלין מתייצב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
מפזרים אגוזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
10
שלבו סוכר, מים, שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני על אש גבוהה ובשלו עד לצבע ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש ומקציפים לאט את השמנת, החמאה והמלח. מחזירים לאש ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הבורבון. זן.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים להתקרר עד להסמכה קלה.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולק, בתוספת קמח ספסל נוסףקמח לכל מטרה, מחולק, בתוספת קמח ספסל נוסף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוצים, קלוייםאגוזי פקאן קצוצים, קלויים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,מלח משובחמלח משובח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס16ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2(חוֹרֶף)קיצור ירקותקיצור ירקות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא הגבוה ביותר מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט מזוהם וטיחים מאובקים. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות של קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.