סופגניות שמרים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות שמרים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח, שמרים מיידייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-27 דקות. נסו סופגניות שמרים, סופגניות שמרים תוצרת בית, ו שמרים סופגניות, שלוש דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני רק עד חם מספיק כדי להמיס את הקיצור.
מניחים את התקצור בקערה ויוצקים חלב מחומם מעל. תניח בצד.
בקערה קטנה, מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת להתמוסס במשך 5 דקות. לאחר 5 דקות, יוצקים את תערובת השמרים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד ולהוסיף את החלב ואת תערובת קיצור, הראשון לוודא את החלב ואת תערובת קיצור התקרר לפושר.
מוסיפים את הביצים, סוכר, מלח, אגוז מוסקט, וחצי מהקמח. באמצעות מצורף ההנעה, לשלב את החומרים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב ולאחר מכן להפוך את המהירות עד בינוני להכות עד משולב היטב.
מוסיף את הקמח שנותר, שילוב על מהירות נמוכה בהתחלה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני להכות היטב. שינוי לקרס הבצק של המיקסר והכה במהירות בינונית עד שהבצק מתרחק מהקערה והופך חלק, כ 3 עד 4 דקות.
העברה לקערה משומנת היטב, כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
על משטח משוריין היטב, לגלגל את הבצק ל 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק באמצעות 2 1/2 אינץ 'חותך סופגנייה או טבעת מאפה ושימוש טבעת 7/8 אינץ' עבור כל המרכז. הגדר על תבנית אפייה מקומטת, לכסות בקלילות עם מגבת תה, ולתת לעלות במשך 30 דקות.
מחממים את השמן בטיגון עמוק או תנור הולנדי ל 365 מעלות F. בעדינות למקם את הסופגניות לתוך השמן, 3 עד 4 בכל פעם. מבשלים 1 דקה לכל צד.
העברה למתלה קירור ממוקם בתבנית אפייה. אפשר להתקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני הזיגוג, אם תרצה בכך.