סופגניית עוגה פשוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניית עוגה פשוטה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מים, סוכר טבעוני, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו עוגה פשוטה, עוגת סופגנייה עם ציפוי שוקולד, ו King Cake סופגניית ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 2 שישה עובש מגשי סופגנייה עם שמן קוקוס ולהניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, קמחים, עמילן תפוחי אדמה, arrowroot, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, מלח, סודה לשתיה.
מוסיפים את שמן הקוקוס, רסק תפוחים, וניל ומים חמים וממשיכים לערבב עם מרית גומי רק עד המרכיבים משולבים. באמצעות מלון-baller או כף, ירידה 2 1/2 כפות של הבלילה לתוך כל עובש סופגנייה. באמצעות קיסם, להפיץ את הבלילה באופן שווה סביב התבנית.
אופים במשך 8 דקות, לסובב, ולהמשיך לאפות עד הסופגניות זהובות חום, כ 7 דקות יותר.
בואו להתקרר בתבניות במשך 5 דקות אם זרועים תוספות כגון סוכר קינמון, או 15 דקות אם באמצעות זיגוג או זיגוג. תריץ סכין סביב הסופגניות בתבניות, תרים אותן, ותניח אותן על תבנית אפייה. תכסה אותם בסוכר קינמון.
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
ארין מק ' קנה היא השפית והבעלים של התינוקת