קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

סופגניית עוגה פשוטה

סופגניית עוגה פשוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניית עוגה פשוטה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מים, סוכר טבעוני, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו עוגה פשוטה, עוגת סופגנייה עם ציפוי שוקולד, ו King Cake סופגניית ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
סוכר קינמון
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברשת 2 שישה עובש מגשי סופגנייה עם שמן קוקוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, קמחים, עמילן תפוחי אדמה, arrowroot, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, מלח, סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את שמן הקוקוס, רסק תפוחים, וניל ומים חמים וממשיכים לערבב עם מרית גומי רק עד המרכיבים משולבים. באמצעות מלון-baller או כף, ירידה 2 1/2 כפות של הבלילה לתוך כל עובש סופגנייה. באמצעות קיסם, להפיץ את הבלילה באופן שווה סביב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מלוןמלון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים במשך 8 דקות, לסובב, ולהמשיך לאפות עד הסופגניות זהובות חום, כ 7 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו להתקרר בתבניות במשך 5 דקות אם זרועים תוספות כגון סוכר קינמון, או 15 דקות אם באמצעות זיגוג או זיגוג. תריץ סכין סביב הסופגניות בתבניות, תרים אותן, ותניח אותן על תבנית אפייה. תכסה אותם בסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
9
ארין מק ' קנה היא השפית והבעלים של התינוקת
10
הוסף הערות ההערות שלי
11
ערוך את ההערות שלי
12
בוצע