סופלה א-לה KC
סופלה לה-קיי-סי יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חרדל, חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופלה ים", סופלה ביצים, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבשיל קדרה 2 ליטר, ומצפים את החלק הפנימי עם גבינת פרמזן.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא בקמח, בהדרגה לטאטא בחלב, כך שאין גושים טופס. מבשלים, ערבוב עד חום עבה ואור בצבע.
הסר מהחום, ומערבבים את החרדל ופלפל קאיין.
מקציפים בחלמונים, וגבינת צ ' דר, ואז מוסיפים את הנקניק. תניח את התערובת בצד.
בקערה נקייה ויבשה או מתכת, מקציפים את החלבונים לביצים לפסגות רכות אך מוצקות. מקפלים את תערובת הגבינה לתוך החלבונים ביצה באמצעות מרית גומי.
מערבבים היטב, אבל לא יותר מדי זמן, או התערובת תהיה deflate. זה בסדר שיש כמה פסים לבנים.
להעביר את התערובת לתבשיל מוכן.
מניחים את המנה במחבת רדודה גדולה יותר, ומניחים אותם בתנור שחומם מראש. מלאו את המחבת החיצונית במים. האדים יעזרו להרים את הסופלה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את צלחת התבשיל מאמבט המים. הסופלה יהיה צבע זהוב על הקרום, והוא עלול ליפול מעט כאשר נלקח מהתנור. זה בסדר!