סופלה ברוקולי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 129 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סופלה ברוקולי, סופלה ברוקולי, ו סופלה ברוקולי בפסח.
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, לבשל ולערבב ברוקולי וחמאה עד החמאה נמסה. הגדר 2 כפות ברוקולי בצד לציפוי.
מוסיפים קמח ומלח לברוקולי שנותר; מערבבים עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה מותכת.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה עד מעובה בצבע לימון, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת ברוקולי ומניחים בצד. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת ברוקולי.
יוצקים לתוך ungreased 1-1/2-qt. צלחת אפייה עגולה עמוקה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20 דקות.
מפזרים את הברוקולי השמור.
אופים 10 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.