קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סופלה ברוקולי

סופלה ברוקולי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 129 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סופלה ברוקולי, סופלה ברוקולי, ו סופלה ברוקולי בפסח.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, לבשל ולערבב ברוקולי וחמאה עד החמאה נמסה. הגדר 2 כפות ברוקולי בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים קמח ומלח לברוקולי שנותר; מערבבים עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
3
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
4
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה עד מעובה בצבע לימון, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת ברוקולי ומניחים בצד. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים לתוך ungreased 1-1/2-qt. צלחת אפייה עגולה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים את הברוקולי השמור.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
9
אופים 10 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין