סופלה גבינה וסלט עונתי
סופלה Cheeseboard & סלט עונתי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ותרימו את הסורג של אגוז מוסקט, פלפל קאיין, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט עונתי אדום, סלט עונתי לחורף, ו פריטטה מקסיקנית עונתית עם סלט.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מברשת צלחת סופלה 20cm עם קצת מזה, ואז אבק עם קמח. בסיר, מערבבים את הקמח לתוך שאר החמאה המומסת, ואז רוחשים הכל במשך 1 דקות. בהדרגה לשפוך את החלב כדי להפוך את הרוטב הלבן, ולאחר מכן להוסיף שני שלישים של הגבינה ולהמשיך לבשל כדי להמיס. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב את הגבינה הנותרים, קרם או קרם frache וחלמונים ביצה. עונה, ואז להוסיף את אגוז מוסקט ופלפל קאיין.
בקערה נקייה, לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה. מקפלים לתוך רוטב הגבינה, ואז בזהירות להטות לתוך צלחת סופל.
אופים את הסופל במשך 25 דקות עד נפוח וזהב.
בעוד הסופל הוא בישול, לזרוק את החומרים סלט יחד. לאחר שסופלה מבושל, מלבישים את הסלט ומגישים לצד.