קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

סופלה גבינת ברוקולי

סופלה גבינת ברוקולי
סופלה גבינת ברוקולי הוא מאכל ים תיכוני. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 32 גרם שומן ובסך הכל 361 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 58 סנט למנה . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 40% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סופלה גבינת עיזים טרייה , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .

הוראות

1
הפרידו את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות. משמנים 2-1/2-Qt. צלחת סופלה ואבק עם פירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה ברוקולי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חלמונים עד לאיחוד. מצננים מעט. מערבבים פנימה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
בקערה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף נוקשה. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת הברוקולי. מקפלים פנימה את שאר הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים לצלחת סופלה מוכן.
7
מפזרים גבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים בחום של 325 מעלות במשך 38-42 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב, קיסם הננעץ ליד הצד יוצא נקי ומדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים מיד.