סופלה גבינת עיזים עם טימין
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סופלה גבינת עיזים עם טימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, חרדל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: סופלה גבינת עיזים עם טימין, סופלה גבינת עיזים, ו סופלה גבינת עיזים.
הוראות
מוסיף את הפרמזן ולהפוך את המנה כדי לצפות אותו עם הגבינה.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים, עד מעורבב.
לטאטא את החלב, יין, חרדל, רסק אנשובי לבשל, לטאטא, עד הרוטב הוא חלק ועבה, על 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בגבינת העז וכפית 1 של עלי הקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחלמונים. לגרד את תערובת סופל לתוך קערה גדולה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח.
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך תערובת סופל; לקפל את הלבנים הנותרים עד כמה פסים להישאר.
בעדינות לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה.
מפזרים את החלק העליון עם צ ' דר, 1/2 כפית הנותרים של טימין וכמה פלפל.
אופים את הסופל באמצע התנור במשך כ 25 דקות, או עד עלה יפה ושחמה על גבי.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק