סופלה הגבינה הטוב ביותר אי פעם
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו הזדמנות ל סופלה גבינה הטוב ביותר אי פעם. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, שמנת של טרטר, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סופלה גבינה, סופלה שלוש גבינות, ו סופלה גבינה.
הוראות
חמאה צלחת סופלה 1 1/2 ליטר ומעייל אותו עם 2 כפות של Parmigiano.
בסיר בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את הקרם ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא, עד עבה מאוד, 3 דקות.
להעביר את הבסיס לקערה גדולה; בואו מגניב. מערבבים בחלמונים, שרי, Gruyre, שמנת חמוצה, מלח, חרדל Dijon, חרדל יבש, קאיין ואת הנותרים 1/4 כוס Parmigiano.
שים את 7 חלבוני ביצה בקערת נירוסטה גדולה.
מוסיף את הקרם של טרטר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הלבנים עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך בסיס סופל כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא נותרו פסים.
לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה. הפעל את האגודל סביב השפה הפנימית של הצלחת כדי לנגב את כל פירורים.
אופים במשך כ -35 דקות, עד הסופל הוא חום זהוב ונפוח.