קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סופלה הגבינה הטוב ביותר אי פעם

סופלה הגבינה הטוב ביותר אי פעם
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו הזדמנות ל סופלה גבינה הטוב ביותר אי פעם. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, שמנת של טרטר, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סופלה גבינה, סופלה שלוש גבינות, ו סופלה גבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה צלחת סופלה 1 1/2 ליטר ומעייל אותו עם 2 כפות של Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
3
בסיר בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את הקרם ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא, עד עבה מאוד, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להעביר את הבסיס לקערה גדולה; בואו מגניב. מערבבים בחלמונים, שרי, Gruyre, שמנת חמוצה, מלח, חרדל Dijon, חרדל יבש, קאיין ואת הנותרים 1/4 כוס Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
אבקת חרדלאבקת חרדל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שרי.שרי.
בסיסבסיס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שים את 7 חלבוני ביצה בקערת נירוסטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיף את הקרם של טרטר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הלבנים עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך בסיס סופל כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה. הפעל את האגודל סביב השפה הפנימית של הצלחת כדי לנגב את כל פירורים.
8
אופים במשך כ -35 דקות, עד הסופל הוא חום זהוב ונפוח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים מייד.