סופלה זנגביל
צריך קינוח צמחוני? סופלה זנגביל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סופלה זנגביל, בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן.
מעבירים תערובת לקערה גדולה, ומקציפים בדבשה וב-4 המרכיבים הבאים. מגניב 15 דקות.
חמאה 10 (7-עוז.) ramekins; מפזרים סוכר מעיל, ולנער עודף.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלב עד מעורבב היטב. חזור פעמיים עם נשאר תערובת ביצה לבן. הבלילה כפית לתוך ramekins מוכן, משאיר שטח 3/4 אינץ ' על גבי כל אחד.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מגישים מיד עם קצפת ו gingersnaps כתוש.
הערה: אתה יכול גם לאפות את זה 2 1/2-qt. צלחת סופלה.
אופים 55 עד 60 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.