קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סופלה כליות

סופלה כליות
גשו לסופר וקנו חזיר טחון, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פשטידת כליות, מטבל שעועית אדומה, ו מטבל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 177°. חמאה צלחת סופלה 3 כוס או 4 (1/2 כוס) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה להמיס 2 כפות חמאה. כאשר חמאה מומסת להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים חזיר טחון או עגל וכליות קצוצות ומבשלים, באמצעות מרית או כף עץ כדי לשבור את כל נתחים גדולים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר וכליות מבושלים במלואם, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
כליהכליה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
העברת תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, וכאשר נמסים מוסיפים קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהקמח מתחיל בצבע חום זהוב עם ארומה דמוית ביסקוויט, כ -2 דקות. לאט לאט להקציף במלאי, ואז להקציף במרמייט. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
מרמייטמרמייט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים תערובת מניות לתערובת בשר ומקפלים לשלב. אפשר לקרר עשר דקות, ואז לטאטא בחלמון ביצה אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
באמצעות מיקסר או מקציף להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ולאחר מכן בעדינות לקפל חלבונים ביצה לתוך תערובת בשר בשתי תוספות, להיזהר לא לאפשר תערובת כדי להסיט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
העברת תערובת לסופלה צלחת או לחלק בין ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים עד סופלה עלה והחל חום, 15 עד 20 דקות עבור ramekins בודדים, עד 30 דקות עבור צלחת סופלה גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים סופלה עם תוספת של אספרגוס מאודה עם רוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות