סופלה כליות
גשו לסופר וקנו חזיר טחון, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פשטידת כליות, מטבל שעועית אדומה, ו מטבל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 177°. חמאה צלחת סופלה 3 כוס או 4 (1/2 כוס) ramekins.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה להמיס 2 כפות חמאה. כאשר חמאה מומסת להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים חזיר טחון או עגל וכליות קצוצות ומבשלים, באמצעות מרית או כף עץ כדי לשבור את כל נתחים גדולים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר וכליות מבושלים במלואם, כ 5 דקות יותר.
העברת תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, וכאשר נמסים מוסיפים קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהקמח מתחיל בצבע חום זהוב עם ארומה דמוית ביסקוויט, כ -2 דקות. לאט לאט להקציף במלאי, ואז להקציף במרמייט. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה, כ 5 דקות.
מוסיפים תערובת מניות לתערובת בשר ומקפלים לשלב. אפשר לקרר עשר דקות, ואז לטאטא בחלמון ביצה אחד בכל פעם.
באמצעות מיקסר או מקציף להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ולאחר מכן בעדינות לקפל חלבונים ביצה לתוך תערובת בשר בשתי תוספות, להיזהר לא לאפשר תערובת כדי להסיט.
העברת תערובת לסופלה צלחת או לחלק בין ramekins.
אופים עד סופלה עלה והחל חום, 15 עד 20 דקות עבור ramekins בודדים, עד 30 דקות עבור צלחת סופלה גדולה יותר.
מגישים סופלה עם תוספת של אספרגוס מאודה עם רוטב הולנדז.