מרק אפונה אביבי עם בשר חזיר פריך
מרק אפונה קפיץ עם בשר חזיר פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 387 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חזיר מעושן, קרוטונים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט האביב עם אפונה & שאלוט, מרק צדפות עם כרישה קצוצה, ו מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב.
הוראות
כף חמה 1. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים אפונה, מרק ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד אפונה הם רכים מאוד, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב מעט, על 5 דקות. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מרק פירה בבלנדר ולחזור לסיר. מערבבים חצי חצי ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. שמור על חום בינוני-נמוך.
שמן חם שנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה עד חם. בשר חזיר מוקפץ בקבוצות עד השחמה מקופל סביב הקצוות, מפנה פעם אחת, על 1 דקה בסך הכל.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרק מצקת לתוך קערות. קרע חזיר לחתיכות בגודל ביס והוסף כמה לכל קערה. לפזר קרוטונים על מרק ומגישים מיד.