גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות, לימון-חמאה פנה קוטה עם רוטב אוכמניות, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר מתלה באמצע. מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את הסופלים, קל מעיל 8 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
3
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
שלב 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב מופחת שומן, ערבוב היטב עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 אחוז חלב
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים חמאה, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
העברת תערובת לקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים קליפה, מיץ וחלמון ביצה, מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
מיץ
בקר
9
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
10
להוסיף 1/4 הנותרים סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת לימון, בעדינות לקפל בתערובת הביצה הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
לימון
סוכר
11
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של 425 תנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
12
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
רוטב
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
שלב חלב חמאה דל שומן וביצה, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לבשל תערובת במשך 10 דקות או עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.