סופלה לימון-ריקוטה
סופלה לימון-ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 702 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר מגורען, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סופלה וניל ריקוטה, מתלה בגריל חרדל ורוזמרין של כבש W מיני Marscapone & ריקוטה בזיליקום סופלה, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה ארבעה ramekins 10 אונקיה ואבק בנדיבות עם סוכר מגורען.
בסיר בינוני, להביא את החמאה הריכה, המים 1/2 כפית מלח לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים את הקמח בבת אחת. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב עם כף עץ, עד הבצק מגיע יחד, כ 2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. הכה במהירות בינונית במשך 10 שניות.
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם; להכות היטב בין תוספות.
מוסיפים את גרידת הלימון ואת המיץ ואת ריקוטה שמנת ומכה במהירות גבוהה עד חלקה מאוד שמנת, גירוד את הקערה מדי פעם.
לשטוף ולייבש את קערת המיקסר.
מוסיפים את החלבונים, את הקרם של טרטר וקורט של מלח. באמצעות המקצף, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את כוס 1 של סוכר מגורען בזרם דק ומכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבצק ריקוטה רק עד לא פסים להישאר.
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins. הפעל את הלהב של סכין על החלק העליון כך שהוא ברמה, ולאחר מכן להפעיל את האגודל סביב השפה הפנימית כדי לעזור סופלים לעלות באופן שווה.
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד, עלה ועמוק זהב על גבי.
בואו מגניב במשך 15 דקות. אבק את צמרות עם סוכר ממתקים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.