סופלה עגבניות-אספרגוס
סופלה עגבניות-אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. נסו אספרגוס סופל, אספרגוס סופלה, ו גבינה דלת שומן ואספרגוס סופל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים אספרגוס בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי; מבשלים עד שהם פריכים-רכים.
מסננים היטב; מניחים בצד. ב-2 קאט. בסיר, ממיסים חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח ליצירת עיסה חלקה.
הוסף מיץ וי 8 בבת אחת. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
מוסיפים גבינה, מלח וקאיין, תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית; מערבבים בהדרגה מחצית מתערובת הגבינה החמה. מחזירים את הכל לסיר. מערבבים פירורי לחם. מקציפים חלבונים שמורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת גבינה. מקפלים פנימה אספרגוס.
יוצקים לתוך 1-1/2 קילו לא משומן. תבשיל.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהסכין המוחדרת באמצע הדרך בין המרכז לקצה יוצאת נקייה.