גשו לסופר וקנו חלב, אגוז מוסקט טחון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. וזה מרהיב. נסו סופלה עוף וצ'דר, סופלה צ'דר, ו ברי וסופלה צ'דר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: צלחת סופלה 2 ליטר (8 כוסות)
2
סדר מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של צלחת סופלה 2 ליטר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר בינוני, חום 1/2 מקל חמאה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב עד התערובת חלקה וקרם. להביא את התערובת לרתיחה ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מצפה את הגב של כף, על 8 עד 10 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מוסקט
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוציאים את המחבת מהחום ומוסיפים את הגבינות, התרד, העוף, חלמוני הביצים וקוביות הלחם. מערבבים עד בשילוב (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
חלמון ביצה
עוף שלם
תרד
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, על 2 דקות. מערבבים 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת העוף. באמצעות מרית, לקפל את החלבונים הנותרים. כפית את הבלילה לתוך המנה המוכנה ואופים עד הסופלה הוא נפוח והחלק העליון הוא מוצק וזהוב, על 55 עד 60 דקות.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.