קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט
סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ביצים, בישול תפוחים, מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מצוין. נסו קומפוט אגס תפוח, קומפוט תפוחים, אגסים ודובדבנים, ו קומפוט תפוחים, אגסים ושזיפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את הקומפוט: להשרות את שזיפים ושקיות תה 1 כוס מים רותחים, 20 דקות. מחק את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
CompoteCompote
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
מעבירים את השזיפים מיובשים ונוזל השריה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים את הסוכר, המלח, זרעי הווניל והתרמיל, גרידת הלימון והקוניאק ומבשלים על אש בינונית עד לסירופ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
קוניאקקוניאק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את התפוחים והאגסים ומנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. לכסות ולצנן לפחות 2 שעות או עד 1 בשבוע.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
הכינו את הלביבה: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים 2 כפות מהחמאה המומסת לבלנדר (שומרים את השאר במחבת מהאש).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את הביצים, המלח וחצי וחצי לבלנדר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
10
מוסיפים את גרידת התפוזים, מיץ התפוזים ותמצית השקדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
11
מחממים את המחבת עם החמאה השמורה על אש בינונית-גבוהה; מערבולת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיפים את הבלילה, מעבירים לתנור ואופים עד לתפוח וזהוב, 15 עד 20 דקות. מחממים מחדש את הקומפוט, אם רוצים; זרוק את גרידת הלימון ותרמיל הווניל. אבק את הפנקייק בסוכר של קונדיטורים; מגישים עם הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
צילום: קון פולוס