סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט
סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ביצים, בישול תפוחים, מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מצוין. נסו קומפוט אגס תפוח, קומפוט תפוחים, אגסים ודובדבנים, ו קומפוט תפוחים, אגסים ושזיפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
הפוך את הקומפוט: להשרות את שזיפים ושקיות תה 1 כוס מים רותחים, 20 דקות. מחק את שקיות התה.
מעבירים את השזיפים מיובשים ונוזל השריה לסיר קטן.
מוסיפים את הסוכר, המלח, זרעי הווניל והתרמיל, גרידת הלימון והקוניאק ומבשלים על אש בינונית עד לסירופ, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את התפוחים והאגסים ומנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. לכסות ולצנן לפחות 2 שעות או עד 1 בשבוע.
הכינו את הלביבה: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מעבירים 2 כפות מהחמאה המומסת לבלנדר (שומרים את השאר במחבת מהאש).
מוסיפים את הביצים, המלח וחצי וחצי לבלנדר ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את גרידת התפוזים, מיץ התפוזים ותמצית השקדים ומערבבים.
מחממים את המחבת עם החמאה השמורה על אש בינונית-גבוהה; מערבולת לציפוי.
מוסיפים את הבלילה, מעבירים לתנור ואופים עד לתפוח וזהוב, 15 עד 20 דקות. מחממים מחדש את הקומפוט, אם רוצים; זרוק את גרידת הלימון ותרמיל הווניל. אבק את הפנקייק בסוכר של קונדיטורים; מגישים עם הקומפוט.