סופלה קפה עם רוטב מוקה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, חלבונים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה, עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה, ו גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל.
הוראות
לטאטא יחד חלב, קורנפלור, גרגרי קפה, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר קטן עד חלקה. לבשל, לטאטא, מעל חום מתון עד פודינג רותח והוא מעובה, 1 עד 2 דקות, ולהעביר לקערה. מערבבים וניל ולשים גיליון נייר שעווה על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר. פודינג קר כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 204°. שמן קל 2 (6-עוז.) ramekins ומפזרים כל אחד עם 1/2 כף סוכר מגורען.
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח קמצוץ בקערה גדולה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של לבנים לתוך פודינג כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
תערובת תל לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהוב חום, כ 15 דקות. סופלה אבק קל עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם רוטב מוקה.
פודינג עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני קיפול בלבנים ולהמשיך עם מתכון.
כל מנה, כולל רוטב, יש כ 255 קלוריות ו 5 גרם שומן.