קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

סופלה קפה עם רוטב מוקה

סופלה קפה עם רוטב מוקה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, חלבונים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה, עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה, ו גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל.

הוראות

1
לטאטא יחד חלב, קורנפלור, גרגרי קפה, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר קטן עד חלקה. לבשל, לטאטא, מעל חום מתון עד פודינג רותח והוא מעובה, 1 עד 2 דקות, ולהעביר לקערה. מערבבים וניל ולשים גיליון נייר שעווה על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר. פודינג קר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 204°. שמן קל 2 (6-עוז.) ramekins ומפזרים כל אחד עם 1/2 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח קמצוץ בקערה גדולה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של לבנים לתוך פודינג כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תערובת תל לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהוב חום, כ 15 דקות. סופלה אבק קל עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם רוטב מוקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הערת טבחים
6
פודינג עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני קיפול בלבנים ולהמשיך עם מתכון.
7
כל מנה, כולל רוטב, יש כ 255 קלוריות ו 5 גרם שומן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
עצמי