קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

סופלה קפה עם רוטב מוקה

סופלה קפה עם רוטב מוקה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, חלבונים, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה, עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה, ו גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל.

הוראות

1
לטאטא יחד חלב, קורנפלור, גרגרי קפה, ו 1 כף סוכר מגורען בסיר קטן עד חלקה. לבשל, לטאטא, מעל חום מתון עד פודינג רותח והוא מעובה, 1 עד 2 דקות, ולהעביר לקערה. מערבבים וניל ולשים גיליון נייר שעווה על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר. פודינג קר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים תנור ל 204°. שמן קל 2 (6-עוז.) ramekins ומפזרים כל אחד עם 1/2 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח קמצוץ בקערה גדולה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר מגורען, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של לבנים לתוך פודינג כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
תערובת תל לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהוב חום, כ 15 דקות. סופלה אבק קל עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם רוטב מוקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הערת טבחים
6
פודינג עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני קיפול בלבנים ולהמשיך עם מתכון.
7
כל מנה, כולל רוטב, יש כ 255 קלוריות ו 5 גרם שומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
עצמי