סופלה קרפ דובדבנים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 722 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפ הטוב ביותר, ריבועי קרפ חזיר וביצה, ו קרם דה לה קרפ (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרפים: בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל 1/2 מקל חמאה עד שהוא מעט חום. במערבל עומד, לשים קמח, ביצים, חלמון ביצה, חלב 3 כפות קירש, להכות היטב על מהירות בינונית עד רק בשילוב. תערובת זן דרך מסננת בסדר.
מוסיף את החמאה החומה לתערובת זו, לשלב היטב ולהשאיר אותו לנוח במקרר במשך 2 שעות. במחבת 8 אינץ ' שחומם מראש, מברשת עם חמאה מומסת מעט ויוצקים ב 1/4 כוס הבלילה קרפ. לסובב את המחבת סביב מעיל אותו היטב עם הבלילה ויוצקים עודף בחזרה לתערובת הבלילה. לבשל קרפים עד חום קל, על 1 עד 2 דקות לכל צד. החזק בצד בטמפרטורת החדר
כדי להפוך את מילוי קרפ: במערבל עומד, קרם 1 מקל חמאה עם סוכר ממתקים על מהירות בינונית עד בשילוב טוב.
הוסף 2 כפות קירש, לערבב עוד 30 שניות.
להעביר לקערה ולשמור במקרר.
במחבת בינונית, להמיס הנותרים 1/2 מקל חמאה על חום בינוני לבשל הנותרים 2 כוסות של דובדבנים, מעיל היטב עם חמאה.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומבשלים, עד רך מעט, על 2 עד 5 דקות בהתאם לגודל הדובדבן. לאחר מכן להוסיף 2 כפות של קירש, להסיר את המחבת מהחלק העליון של התנור ולהצית כדי להצית את הדובדבנים. אפשר ללהבה לשרוף את האלכוהול.
מחממים תנור ל 170 מעלות F.
מורחים כל קרפ עם כף מילוי קרפ.
מגלגלים את הקרפ והצדדים כמו ספרינג רול.
מניחים 2 קרפים באמצע כל צלחת הגשה, חם בתנור במשך 5 דקות. כדי לשרת, מקשטים עם כמה דובדבנים מבושלים וכדור של סורבה דובדבן.
בסיר בינוני, לשלב דובדבנים עם מים ולימון, להביא לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מוסיפים סוכר, מערבבים כדי להמיס ומבשלים עוד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את סירופ התירס ומאפשרים להתקרר לפני שפיכת תערובת למכונת הגלידה. במכונה, להביא תערובת רכה עקביות המשרד ולשמור במקפיא.