קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, סוכר בתוספת תוספת, ליווי: קצפת קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות צלחת סופלה חמאה ומפזרים סוכר, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים שוקולד בקערת מתכת מעל סיר של מים מבעבעים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מחום ומערבבים חלמונים (תערובת יהיה להקשיח).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף 1/3 כוס סוכר, קצת בכל פעם, ממשיך להכות במהירות בינונית, ואז להכות במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים על 1 כוס לבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ולאחר מכן להוסיף תערובת ללבנים הנותרים, מתקפל בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
כף לתוך צלחת סופלה ולהפעיל את קצה האגודל סביב קצה צלחת סופלה (זה יעזור סופלה לעלות באופן שווה).
7
אופים באמצע התנור עד נפוח מצופה על גבי אבל עדיין jiggly במרכז, 24 עד 26 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגישים באופן מיידי.
1
* סופלה ניתן להרכיב עד 30 דקות לפני האפייה. שמור, מכוסה קערה גדולה הפוכה (לא לתת סופלה לגעת קערה), בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך