קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

סופלה תירס

סופלה תירס
סופלה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו סופלה חזיר ותירס, סופלה תירס אדום, ו סופלה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. חמאה 3 ליטר מחבת רדודה או תבשיל פורצלן ואבק עם קמח. תנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מניחים את הגרעינים ואת עיסת במעבד מזון ודופק לסירוגין עד הגרעינים נמחצים קלות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
בסיר בינוני, לשלב את החלב וקרם ו לחלוט על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בסיר בינוני, להמס את החמאה. כאשר הקצף שוכך, להסיר מן החום לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
להקציף בתערובת הקרם. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום, לקפל בתערובת תירס כתוש, מייס, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תירסתירס
מייס קרקעמייס קרקע
7
באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח את החלמונים במשך כ 5 דקות עד עבה לימון צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
8
בקערה נפרדת, לשלב את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח. לנצח את הלבנים עד שהם יוצרים פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מערבבים את החלמונים לתוך תערובת התירס, ולאחר מכן לקפל בכפית גדולה של חלבוני הביצה. בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים. (לא overblend; פסים של לבן צריך להיות גלוי.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
תירסתירס
10
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב קלות על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.