סורבה משמש
סורבה משמש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם משמשים, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 16%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: סורבה משמש קלוי, סורבה משמש קלוי, ו סורבה משמש נוצץ.
הוראות
שלבו מים וסוכר בסיר גדול, והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים משמשים; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות או עד שהמשמשים רכים.
מניחים תערובת משמש ווניל בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. תירגע.
יוצקים תערובת לפחית המקפיא של מקפיא גלידה, ומקפיאים לפי הוראות היצרן. כפית לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 2 שעות.