קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

סורבה פטל-זנגביל

סורבה פטל-זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה פטל-זנגביל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 176 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל, מיץ ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. נסו לימון-ג'ינג'ר אנג' ל מזון ועוגת פטל-סורבה, סורבה פטל, ו סורבה צ'ילי פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר ומים כוס 1 בסיר קטן, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחבת מחום, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים פטל ומיץ ליים במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה. זן תערובת פטל באמצעות מסננת רשת תיל בסדר להציב מעל קערה, הקשה מוצקים עם כף עץ כדי לחלץ נוזל. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מיץ לייםמיץ ליים
חלץחלץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
כף עץכף עץ
מסננתמסננת
קערהקערה
4
מערבבים תערובת סוכר מקורר לתוך תערובת פטל; מערבבים ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
5
העברה לתבנית זכוכית 13-x 9 אינץ ' אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
6
להקפיא, ערבוב כל 15 דקות, עד כמעט המשרד, על 1 שעה. להקפיא (ללא ערבוב) עד המשרד, 2 שעות או לילה. עשוי להיות קפוא, מכוסה, עד 1 שבוע.