סורבה פטל-זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה פטל-זנגביל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 176 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל, מיץ ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. נסו לימון-ג'ינג'ר אנג' ל מזון ועוגת פטל-סורבה, סורבה פטל, ו סורבה צ'ילי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים כוס 1 בסיר קטן, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
הסר מחבת מחום, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מניחים פטל ומיץ ליים במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה. זן תערובת פטל באמצעות מסננת רשת תיל בסדר להציב מעל קערה, הקשה מוצקים עם כף עץ כדי לחלץ נוזל. להשליך מוצקים.
מערבבים תערובת סוכר מקורר לתוך תערובת פטל; מערבבים ג ' ינג ' ר.
העברה לתבנית זכוכית 13-x 9 אינץ ' אפייה.
להקפיא, ערבוב כל 15 דקות, עד כמעט המשרד, על 1 שעה. להקפיא (ללא ערבוב) עד המשרד, 2 שעות או לילה. עשוי להיות קפוא, מכוסה, עד 1 שבוע.