קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סורבה שוקולד-מנטה

סורבה שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה שוקולד מנטה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סירופ תירס בצבע בהיר, מים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: סורבה לימון נענע, ענבי שועל וסורבה נענע, ו סורבה מנטה פפאיה.

הוראות

1
מערבבים את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים את הקקאו והשוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים תערובת סוכר חם על תערובת שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים בשמן מנטה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן מנטהשמן מנטה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated