סורבה תות טרי
סורבה תות טרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 12 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ תפוזים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו סורבה תות טרי, סורבה תות טרי, ו סורבה תות טרי עם עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כוסות מים וסוכר בסיר בינוני כבד על חום גבוה עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים 5 דקות.
עבודה בקבוצות, תותים מחית במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים פירה תות ומיצי תפוזים ולימון לסירופ סוכר; מערבבים כדי להתמזג. מכסים ומקררים עד קר, כ 2 שעות.
תהליך תערובת תותים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן או תערובת במקום במיכל רדוד להקפיא, ערבוב כל שעה עד שנקבע, על 6 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולהקפיא במיכל אטום. אם סורבה קפוא מוצק, במקום במקרר במשך 15 דקות כדי לרכך.)