סורבטו לימון-ג'ינג'ר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סורבטו לימון-ג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם מים, סוכר, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו קלמנטיין סורבטו, סורבטו שוקולד, ו סורבטו דובדבן מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים והסוכר בסיר גדול ומביאים לרתיחה תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה דבש. מגניב לגמרי.
מגררים ג ' ינג 'ר; מניחים ג' ינג ' ר על כמה שכבות של בד גבינה לח. לאסוף קצוות של גזה יחד; לסחוט שקית גזה מעל קערה קטנה כדי למדוד 1 כף מיץ ג ' ינג ' ר.
שלב בקערה גדולה את תערובת הסוכר, מיץ הג ' ינג ' ר ומיץ הלימון.
יוצקים תערובת לתוך המקפיא יכול של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כף את הסורבטו למיכל בטוח למקפיא; מכסים ומקפיאים 1 שעה או עד ליציבות.
מקשטים בפרוסות לימון, אם רוצים.