סטאק פאי
סטאק פאי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. . אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. מתכונים דומים: חבילת ארוחת בוקר, מחסנית Tostado, ו ערימת הטאקו..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את קרום העוגה ב 3 מחבתות עוגה, ולהניח בצד.
היכו יחד את הביצים, הסוכר, החמאה המומסת, הקמח ותמצית הוניל בקערה עד חלקה, ומערבבים 1 כוס שמנת.
יוצקים את התערובת בכמויות שוות לתוך קרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי נקבע, כ -35 דקות.
תן את הפשטידות להתקרר, לקצץ את קרום העוגה העודף עד החלק העליון של המילוי.
מניחים את הסוכר החום, 1 כוס שמנת, ו 1/2 כוס סוכר בסיר כבד על חום בינוני-נמוך, מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן כדי למנוע שריפה, עד מדחום ממתקים קורא 140 מעלות F / 60 מעלות C, או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים והניח על משטח שטוח.
הסר מהחום, והכה את התערובת עם כף עץ עד מעובה וקריר. מערבבים בחמאה ובתמצית הוניל, וממשיכים להכות עד שהחמאה משולבת, כ -5 דקות. הציפוי צריך להיות דק וחלק, כמו זיגוג.
מורחים שכבה דקה של זיגוג קרמל על גבי כל עוגה, ועורמים בחוזקה את הפשטידות יחד. זיגוג הקצוות של העוגה מוערמים.